Indicatie kosten

Wat voor shoot wil je?

Klik op één van de thema's of scroll verder en bekijk alle pakketten.

KWALITEIT VOOR IEDEREEN

Foto's zijn voor eeuwig, daarom verzorgen we onze shoots met de broodnodige aandacht en liefde. Tegelijkertijd gaan we pragmatisch te werk zodat je nooit teveel betaalt.

We zijn niet financieel afhankelijk van onze shoots en zijn Superframed gestart vanwege onze liefde voor fotografie. Daardoor kunnen we twee fotografen voor de prijs van één bieden.

Hoewel elke aanvraag uniek is, bieden we je graag een prijsindicatie. Mocht je interesse hebben om met ons samen te werken, stellen we met liefde een gedetailleerde offerte voor je samen op basis van je specifieke wensen. Uiteraard kunnen we deze op een rustig moment telefonisch of mondeling toelichten.


Denk je aan iets anders? We staan overal voor open; van chique food photography tot epische portretten van je kat!

SOLO SHOOT

Laat je van je beste kant zien: tijdens een solo shoot bewijzen we je dat jij heus wel fotogeniek bent.

Hoe relaxt kan een fotoshoot zijn? Dat laten we je graag ervaren. Van tevoren bespreken we wat jij tof vindt en passen daar ons plan op aan. We bezoeken verschillende plekken in de buurt van de gekozen locatie, laten je een paar keer van outfit wisselen en maken er vooral een ontzettend leuke tijd van.

Van tevoren lopen we de shoot door en laten je aan ons wennen. Tijdens de shoot houden we het lekker laagdrempelig voor je. Het eindresultaat is een mooie collectie foto's. Niet alleen handig voor je website en social media, maar ook ontzettend leuk voor de fotolijsten (voor je familie, je partner of gewoon jezelf). 

VANAF

400

incl. btw

CIRCA

3u

schieten

MINIMAAL

15

foto's

REISKOSTEN

0,30

per km

Wat mag je verder o.a. verwachten?

Beknopt plan van aanpak | Min. drie uur nabewerking | Strenge selectie | Alle foto's digitaal in hoge resolutie | Vooraf of na afloop een kop koffie in de buurt

COUPLE SHOOT

Vier de liefde met een mooie set foto's van jullie samen. Jullie leren elkaar nog beter kennen en lachen flink wat af tijdens een couple shoot.

We duiken samen met jullie 's ochtends vroeg de natuur in. Struinend door kalme bossen of wijde stranden gaan we op zoek naar de mooiste plekjes en het beste licht. Nadat jullie hebben ontdekt dat het helemaal niet eng of ongemakkelijk is om voor een camera te staan, gaan we los.

We stellen leuke vragen en zetten jullie authentiek op de foto: niet geposeerd, maar zoals jullie zijn. Daarbij helpen we jullie uiteraard waar nodig. Een aanrader voor elk stel dat iets bijzonders wilt aankondigen... Of simpelweg alleen maar smartphonefoto's van zichzelf heeft!

VANAF

700

incl. btw

CIRCA

5u

schieten

MINIMAAL

20

foto's

REISKOSTEN

0,30

per km

Wat mag je verder o.a. verwachten?

Beknopt plan van aanpak | Min. vijf uur nabewerking | Strenge selectie | Alle foto's digitaal in hoge resolutie |  Vooraf of na afloop een kop koffie in de buurt

WEDDING SHOOT

Je mooiste dag kan niet zonder bruidsreportage. Niets is fijner dan de dag herbeleven dankzij een mooie set foto's.

Uit ervaring kunnen we zeggen dat je daar niet op kunt besparen. Je kunt het maar één keer goed doen. We brengen van tevoren jullie wensen uitgebreid in kaart en maken een helder plan. Daarin noteren we de timings, locaties, bijzondere verzoeken en gewenste stijl.

Wij geloven erin dat we je bruiloft alleen maar eer aan doen wanneer we een uitgebreid dagverslag maken: van de voorbereiding in de ochtend tot de openingsdans in de avond. Jullie hoeven je tijdens de grote dag geen seconde druk te maken over de foto's. Zolang je maar lacht en onthoudt 'ja' tegen elkaar te zeggen wordt het geweldig!

VANAF

1.600

incl. btw

CIRCA

8u

schieten

MINIMAAL

45

foto's

REISKOSTEN

0,30

per km

Wat mag je verder o.a. verwachten?

Draaiboek | Min. acht uur nabewerking | Strenge selectie | Alle foto's digitaal in hoge resolutie |  Trouwalbum optioneel

BUSINESS SHOOT

Een bedrijf wordt gemaakt door haar medewerkers. Daarom leggen we de mensen zo oprecht mogelijk vast.

De sfeer van een bedrijf vastleggen is het lastigste dat er is. Maar ook het belangrijkste. We duiken in je bedrijfscultuur zodat we die ambiance goed in de fotografie kunnen vangen.

We verzorgen stijlvolle interieurshots en mooie portretten, waarbij we met elke medewerker een klein praatje maken zodat hij of zij comfortabel op de foto gaat.

Op aanvraag is ook video mogelijk.

VANAF

1.300

excl. btw

CIRCA

8u

schieten

MINIMAAL

30

foto's

REISKOSTEN

0,30

per km

Wat mag je verder o.a. verwachten?

Gedetailleerd plan van aanpak | Moodboard vooraf | Min. acht uur nabewerking | Alle foto's digitaal in hoge resolutie |  Belichting zoals (continu of flits) lampen en reflectieschermen

EVENT FOTOGRAFIE

We maken ook uitgebreide fotoverslagen. Denk aan sportevenementen, workshops, presentaties of zakelijke events.

Omdat we als duo werken, splitsen we die dag op. Dat garandeert foto's vanuit verschillende hoeken en van verschillende gebeurtenissen die op hetzelfde moment plaatsvinden.

We weten ons vrijwel onzichtbaar op te stellen zodat men amper doorheeft dat we er zijn. We lopen niet in de weg, maar zitten wel overal bovenop. Uiteindelijk wordt het letterlijk en figuurlijk een dag om op terug te kijken.

VANAF

700

excl. btw

CIRCA

4u

schieten

MINIMAAL

30

foto's

REISKOSTEN

0,30

per km

Wat mag je verder o.a. verwachten?

Draaiboek | Min. acht uur nabewerking | Strenge selectie | Alle foto's digitaal in hoge resolutie |  Trouwalbum optioneel

De beste foto's zijn niet alleen mooi, maar vertellen verhalen alsof je er zelf bij was.

  • Neem contact met ons op

  • Ben je zoekende, heb je vragen of concrete interesse? Stuur ons een mailtje. We houden ervan om het laagdrempelig en relaxed te houden, dus elk voorstel is uiteraard hartstikke vrijblijvend. Kom maar op met je nieuwsgierigheid!