WEHKAMP

JEROEN

#1990 #Gouda #Canon
#Bluesgitarist #Katten #TechNerd
ABBRING

JIM

#1991 #NieuwerkerkIJssel #Sony
#Schrijver #honden #ComicGeek

Hallo, aangenaam!

We vinden het belangrijk dat er een klik tussen ons is.
Een fotoshoot is namelijk best spannend, dus we snappen het als je een beetje zenuwachtig bent. Het gebeurt tenslotte niet elke dag dat er lampen op je staan, je constant in de lens moet kijken of zelfs (ja, ook dat kan gebeuren) een beetje wordt bijgepoederd. Daarom is het essentieel dat je ons vertrouwt wanneer we zeggen: "Dit gaat tof worden".

Samen zijn we
(nog) beter

Fotografie begon bij ons als hobby, maar we raakten er steeds meer van in de ban. Daarom besloten we om naast onze reguliere banen Superframed als part-time bedrijf op te starten.

We bieden onszelf als duo aan omdat we elkaar naadloos aanvullen waardoor we ontspannen, gezellige en bovenal gestroomlijnde shoots kunnen organiseren.

Jim let tijdens shoots op de visuele details. Zitten de haren goed? Hangt de ketting mooi? Zijn de kleuren complementair?

Jeroen denkt aan de functionele aspecten. Staan de lampen goed ingesteld? Is er een reflectiescherm nodig? Lopen we op schema?

Uiteraard doen we er samen alles aan om er een mooie, gezellige shoot van te maken waar je met veel plezier op terugkijkt.

 • 2007

  Vierde klas, middelbare school, projectweek. Jeroen en Jim werden tegen hun zin ingedeeld bij een rap workshop. Jim zat. Jeroen kwam naast hem zitten.
  Jim zei: ga weg.
  Jeroen zei: nee.
  Vriendschap ontstond

 • 2008

  Jim begon zijn studie Advertising aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Jeroen startte op de Hogeschool INHOLLAND met zijn bachelor Media en Entertainment Management.

 • 2012

  Jim ging aan de slag als reclamemaker. Jeroen startte in het laatste jaar van zijn studie een bedrijf met zijn broer voor webdesign en -development.

 • 2013

  Jim en Jeroen deden samen diverse projecten naast hun dagelijkse werkzaamheden. Eén van de meest terugkerende disciplines was fotografie.

 • 2015

  Jeroen begon aan een carrière als User Experience Designer.

 • 2018

  Naast hun vaste banen begonnen ze als freelancers steeds vaker design- en fotografieklussen aan te nemen.

 • 2019

  Jim en Jeroen startten Superframed.

We beloven je
een fijne fotoshoot

01

We zijn als duo niet twee keer zo duur

We zijn niet op zoek naar grote winstmarges. We halen simpelweg al meer dan genoeg plezier uit het vastleggen van jouw prachtige verhalen.

02

Geen dubbel werk, wel dubbel resultaat

We werken met een duidelijke taakverdeling en eigen specialismen. Dat betekent dat we elke project kunnen aanvliegen en meer gedaan krijgen in kortere tijd.

03

Je vergeet (bijna) de camera's

Iedereen is gek op foto's, maar niet iedereen zit te wachten op een verzameling camera's in z'n gezicht. Daarom doen we er alles aan om je op je gemak te stellen. Voor we beginnen nemen we de tijd om de plannen heel relaxed door te spreken. Tijdens de shoot zorgen we ervoor dat je de camera's vergeet en het simpelweg naar je zin hebt!

04

Alles is bespreekbaar

Wij hebben als doel om jou zo gelukkig mogelijk te maken met het eindresultaat. Daarom heb jij van begin tot eind inspraak en staan we open voor alles. Aan ons de uitdaging om je wensen te vervullen.

05

We doen niet ingewikkeld

Uiteraard denken we elke shoot minitieus uit, maar dat betekent niet dat we jou met al die details lastigvallen. Alleen wat er echt toe doet en wat voor jou belangrijk is. Verder houden we het lekker plat en vooral heel leuk!

06

Voor we starten, eerst koffie

We nemen uitgebreid de tijd om de dag rustig met je door te nemen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en ga je niet gestrest op de foto.

De beste foto's zijn niet alleen mooi, maar vertellen verhalen alsof je er zelf bij was.

 • Neem contact met ons op

 • Ben je zoekende, heb je vragen of concrete interesse? Stuur ons een mailtje. We houden ervan om het laagdrempelig en relaxed te houden, dus elk voorstel is uiteraard hartstikke vrijblijvend. Kom maar op met je nieuwsgierigheid!